a>

3/3/12

Adobe Photoshop Touch Για IPad2



Το πολυαναμενόμενο Photosop Touch της Adobe άρχισε να εμφανίζεται στα App Store της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας για $9,99 αλλά αποτραβήχτηκε μέχρι τη Δευτέρα. Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι δουλεύει καλύτερα από την αντίστοιχη Android έκδοση.
H πρώτη σε μια σειρά έξι εφαρμογών βελτιστοποιημένες για touch (οι άλλες πέντε είναι τα Collage, Debut, Ideas, Kuler και Proto), υποστηρίζει επίπεδα (layers) του Photoshop, αναμφισβήτητα η πιο βασική και πολύ χρησιμοποιούμενη λειτουργία του Photoshop. Με απλές χειρονομίες, οι χρήστες μπορούν να συνδυάζουν πολλαπλές φωτογραφίες σε επίπεδα, να κάνουν δημοφιλές επεξεργασίες και να εφαρμόσουν επαγγελματικά εφέ. Επίσης προσφέρει εργαλεία και ρυθμίσεις για προχωρημένους.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Adobe, το εργαλείο αποκλειστικής χρήσης για ταμπλέτες, Scribble Selection Tool, επιτρέπει την εξαγωγή αντικειμένων από φωτογραφίες με το πρόχειρο σχεδιασμό πάνω από αντικείμενα που θέλει ο χρήστης να κρατήσει η να αφαιρέσει. Με την τεχνολογία Refine Edge από το Adobe Photoshop, ακόμα και ‘soft’  περιοχές δύσκολες στην επιλογή όπως μαλλιά, μπορούν εύκολα να επιλεγούν. Το Photoshop Touch συνεργάζεται επίσης καλά και με το Creative Cloud, μία ολοκαίνουργια επί πληρωμή cloud υπηρεσία από την Adobe για τον απρόσκοπτο συγχρονισμό των αρχείων Photoshop μεταξύ επιτραπέζιου υπολογιστή και ipad.
H κοινωνική διαμοίραση υποστηρίζεται μέσω Facebook ή email ενώ εισαγωγή φωτογραφιών στο iPad μπορεί να γίνει και από Facebook και Google Image Search. Το Photoshop Touch λειτουργεί μόνο στο iPad 2 και απαιτεί iOS 5. H εφαρμογή κοστίζει $9.99, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη για Android από τον Νοέμβριο.



Πηγή: dailytech.gr
Share on :
 
© Copyright Tablets for All 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all