a>

8/1/12

Tablet Turbo-X Tablet Spice 8"

Το Turbo-X spice είναι ένα προηγμένων χαρακτηριστικών tablet που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Με όμορφη στυλάτη σχεδίαση για να ξεχωρίζει αλλά και ποιοτική κατασκευή στιβαρότητας και ανθεκτικότητας. Περιλαμβάνει λειτουγικό Android 2.3 Gingerbread για πλήρη παραμετροποίηση της αρχικής οθόνης αλλά και χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια. Δυνατός επεξεργαστής 1.0GHz για να έχετε πολλές ενεργές εφαρμογές παράλληλα δίχως το παραμικρό κόλλημα αλλά και μνήμη 512MB DDR3 για άμεση απόκριση. Επίσης η οθόνη του είναι στις 8 ίντσες κάτι που θα σας διευκολύνει όταν επισκέπτεστε τις αγαπημένες σας σελίδες στο διαδίκτυο αλλά και τον προσωπικό λογαριασμό email.

Το λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread έγινε διάσημο λόγω της σταθερότητας και της ελευθερίας που προσφέρει. Ρυθμίστε το Turbo-X spice αναλόγως τις ανάγκες σας βάζοντας widgets όπου θέλετε στην οθόνη, χρησιμοποιώντας δικές σας συντομεύσεις και αλλάζοντας τις αρχικές οθόνες.

H TFT capacitive οθόνη πολλαπλής αφής 8" προσφέρει πιστή απεικόνιση όλων των χρωμάτων. Χάρη στο ενσωματωμένο επιταγχυσιόμετρο, το περιερχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη ακολουθεί τις κινήσεις των χεριών σας για μεγαλύτερη ευκολία πλοήγησης στο Internet και πιο ξεκούραστο διάβασμα ebooks.

Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 800 x 600 pixels. Υπάρχει λοιπόν περίσσιος χώρος για να δείτε High Definition video στο YouTube και να δουλέψετε ξεκούραστα ή να διαβάσετε βιβλία και εφημερίδες online.

Τραβήξτε φωτογραφίες 2MP και απαθανατίστε αγαπημένες στιγμές για να τις βάλετε στον λογαριασμό σας στο facebook.

Ο επεξεργαστής ARM Cortex A8 με ταχύτητα 1.0GHz θα διαχειριστεί με ευκολία όποια εφαρμογή και αν εκτελέσετε δίχως κολλήματα.

Τα 512ΜΒ RAM σε συνδυασμό με τον ισχυρό επεξεργαστή κάνουν το Turbo-X spice άμεσα ανταποκρίσιμο, ενώ τα 8GB εσωτερικής μνήμης αρκούν για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων.

Το spice περιλαμβάνει υποδοχή καρτών microSD με χωρητικότητα έως 16GB για να αποθηκεύσετε όλα σας τα ψηφιακά αρχεία - φωτογραφίες, MP3, videos.

Αγοράστε το πατώντας εδώ.

Share on :
 
© Copyright Tablets for All 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all